CONTACTEER ONS

Tel: +32 89 24 05 26

Email: info@dannyvanderhoven.be

Bampslaan 21
3500 Hasselt

© 2020 BY BENTHE & AARON - ALL RIGHTS RESERVED

Danny's TASTE - 24-12-2018 - KERSTSPECIAL

Kerstmis is een een tijd van gezellig samenzijn onder beste vrienden en familie. Vandaag verwelkomen we kunstenaar Koen Vanmechelen om er samen een potje van te maken. In mei 2019 opent hij La Biomista in het mooie en creatieve Genk maar eerst praten we wat bij en toveren iets uit de kookpannen. Iets met een kip en een ei? We zullen zien!

Danny's TASTE - 25-12-2018 - KERSTSPECIAL

Vrolijk Kerstfeest voor jullie allen! Op dag 2 van onze Kerstspecial ontvangen we zangeres Lindsay. Lindsay De Bolle is de zus van de Vlaamse zanger Christoff, die begin jaren negentig zijn zangcarrière opstartte. Ze haalde vaak de Vlaamse Top 10 maar staat op Kerstdag samen met chef Danny Vanderhoven achter het fornuis van De Griffie. Benieuwd wat dit duet zal geven!

Danny's TASTE - 27-12-2018 - KERSTSPECIAL

Tot voor kort was hij Minister van Defensie en onlangs legde hij de eed af als nieuwe burgemeester van de Stad Hasselt. Met Steven Vandeput krijgen we iemand over de vloer die wel vaak ergens aan een mooi gedekte tafel zit, maar of hij ook kan koken is een andere vraag. Wij zorgden alvast voor een leger aan heerlijke ingredienten en bewapenden Steven met het beste bestek uit eigen land. Kijk en geniet!

Danny's TASTE - 28-12-2018 - KERSTSPECIAL

Je zou al van Mars moeten komen om niet te weten wie Hanne Troonbeeckx is. Deze duivelin-doet-al komt vandaag uit het bronsgroene Beringen om onze keuken op te fleuren. Is ze een keukenprinses of even vurig als Danny zijn oven? Kijk zeker met ons mee en laat je inspireren door ons gerecht!