CONTACTEER ONS

Tel: +32 89 24 05 26

Email: info@dannyvanderhoven.be

Bampslaan 21
3500 Hasselt

© 2020 BY BENTHE & AARON - ALL RIGHTS RESERVED

Danny's recept van de week - 25-10-2018

HERTENFILET MET PINDASAUS

KNOLSELDERMOUSSELINE

  • 500 gr knolselderblokje

  • 1 l melk

  • 125 gr boter

  • Nootmuskaat 

  • Peper en zout

‚Äč

PINDASAUS

  • 1 rode chilipeper

  • 1 teentje look 

  • 1 stengel citroengras

  • 1 stuk verse gember

  • 1 scheutje arachideolie

  • 4 dl kokosmelk (of kokosroom)

  • 150 g geroosterde ongezouten pindanoten

  • 1 eetlepel suiker

  • 1/2 limoen

Danny's recept van de week - 19-10-2018

TARBOT MET GRIJZE GARNALEN, AARDAPPEL EN
EEN MOUSSELINESAUS

MOUSSELINESAUS

  • 3 eieren

  • 250 gr (hoeve) boter

  • 2 eierdopjes droge witte wijn 

  • 1 eierdopje water 

  • 1/2 citroen

  • 1 snuifje cayennepeper

  • 1 snuifje zout

Danny's recept van de week - 12-10-2018

Heerlijk Thai's: Tom Ka Kai

INGREDIËNTEN

  • 1/2 liter kippenbouillon 

  • 1/2 liter kokosmelk

  • 3 stengels citroengras

  • 80 gr gember 

  • 4 teentjes knoflook

  • 1 eetlepel korianderkorrels

  • 1 chilipeper 

Danny's recept van de week - 06-10-2018

EENDENHAMBURGER OP DANNY'S WIJZE

EENDENHAMBURGER

  • 500 gr eendenvlees

  • 5 gr garam masala

  • 1 ei

  • Peper

  • Zout

 

KOMKOMMERSORBET

  • 500 gr komkommer

  • 100 gr suiker

  • 20 gr dextrose

  • 20 gr glycerine

  • 50 gr stabilisator 

  • 10 gr azijn

  • Peper

  • Zout

 

MAYONAISE MET HOISIN

  • 4 eieren 

  • 1 eetlepel natuurazijn

  • 1 eetlepel lauw water

  • 1 eetlepel scherpe mosterd

  • 4 dl arachideolie (of fijne slaolie)

  • Pepers

  • Zout

Danny's recept van de week - 29-09-2018

Langzaam gegaarde varkensnek met chutney van pruimen, krokante ui en een beurre blanc van koffie

TERRINE GANZENLEVER

  • Verse ganzenlever 1 kg

  • Port 3 dl

  • Armagnac 2 dl 

  • Peper 3 gr

  • Kleurzout 2 gr

 

BLAUWE PRUIMEN COMPOTE

  • Blauwe pruimen 500 gr 

  • Steranijs 2 Stuks 

  • Kaneelstok 1 stuk

  • Jeneverbessen 3 stuks

  • Suiker 80 gr 

  • Witte wijn 3 dl 

  • Witte wijn azijn 2 eetlepels

 

BEURRE BLANC ESPRESSO

  • Sterke koffie 2 dl 

  • Kippenbouillon 2 dl 

  • Suiker 30 g 

  • Snuifje zout

  • Melk 2 dl